Ձուկ` 1 հատ, կարտոֆիլ 200 գր., լոլիկ 200 գր., պղպեղ 1 հատ, կարագ 30 գր., թարխուն 50 գր.:
Ձուկը մաքրել, կտրատել 3 սմ լայնությամբ: Կարտոֆիլը կլոր-կլոր կտրատել: Կաթսայի մեջ դասավորել կարտոֆիլը` վրան դնելով կտրատած ձուկը: Պղպեղը և լոլիկը կտրատել և լցնել ձկան վրա: Ավելացնել 300 գր. ջուր, աղ և կարագ: Վերջում եփելուց հետո կտրատել թարխունը, լցնել կաթսայի մեջ և թողնել 5-7 րոպե:

Կիսվիր այս նյութով ընկերներիդ հետ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed at this time.