1կգ ցորենին` 400 գր. ընկույզի միջուկ կամ 400 գր. նուշ, 1 կգ չամիչ, 400 գր. կանեփ:

Նախապատրաստած ցորենը 1 ժամ թրջել սառը ջրում: Դրանից հետո ցորենը քամել մաղով  կամ քամիչով, ցամաքեցնել և լցնել տապակի մեջ: Այնուհետև անընդհատ խառնելով` բովել մարմանդ կրակի վրա 15-20 րոպե, որից հետո սառեցնել: Բոված ցորենը խառնել քունջութի, ջարդած ընկույզի և ընտրված ու լվացած չամիչի հետ: Ընկույզը կարելի է փոխարինել նուշով:

Կիսվիր այս նյութով ընկերներիդ հետ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed at this time.