Ցորենի ալյուր` 300 գր., պանիր` 100 գր., տհալ`100 գր., ջուր` 200 մլ, յուղ 50գր., աղ, դրոժ կամ թթխմոր:

Խմորը – ալյուրը, ջուրը, դրոժը և աղը խառնում են իրար: Թողնում են, որ խմորը հանգստանա: Այն բաժանում են 4-6 գնդերի: Գնդերը բացում են շատ բարակ շերտերով, մեջը պանիր կամ  տհալ են դնում, ծածկում երկրորդ շերտով, ծայրերն ամրացնում և եփում թույլ կրակի վրա` ջեռոցում: Պատրաստի կերակուրը կտրատում են մանր քառակուսիների տեսքով, վրան լցնում հալած յուղ:

Կիսվիր այս նյութով ընկերներիդ հետ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed at this time.