Ոսպ 250 գր., լոբի 250 գր., սիսեռ 250 գր., ձավար 150 գր., հաճար 250 գր., սոխ 200 գր., կաղամբ 2կգ:

Կանեփը լցնում են սանդի մեջ ու լավ ծեծում դարձնելով  ալյուրի նման:  Ոսպը, լոբին ու սիսեռը  խաշում են: Հետո դրանց վրա լցնում են աղացած ձավարը, հաճարը, աղացած սոխը, խառը կանաչին և լավ խառնում: Փաթաթում են կաղամբի թփով /առաջին կանաչ տերևներով/: Կանեփը լավ տրորում են մինչև դառնա կաթնաջուր ու լցնում  տոլմայի վրա: Դրանից հետո դնում են եփելու:

Կիսվիր այս նյութով ընկերներիդ հետ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed at this time.