Ընկույզ  300 գր., սպանախ  15 կապ, սխտոր 50 գր., համեմի սերմ 25 գր., քացախ  25 գր. կամ սպիտակ գինի 50 գր.:

Թավայի մեջ դաղել  ձեթը, մեջը լցնել լվացած, քամած, կտրատած, մանրացրած սպանախը: Թեթևակի շոգեխաշելուց հետո վերցնել կրակից և անմիջապես խառնել ընկույզի սոուս: Մատուցել տաք-տաք:

Սոուս – Ընկույզը, սխտորը, աղը, համեմի սերմը հավանգի մեջ լավ ծեծել, ավելացնել քացախը, ստանալ  միատարր զանգված:

Կիսվիր այս նյութով ընկերներիդ հետ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed at this time.