Յուղ`  40գր., սոխ` 70գր., ոսպ`100 գր., կարտոֆիլ` 70 գր., մաղադանոս` 5 գր., համեմ 5 գր., ռեհան 5 գր., 3- 5 տոկոսանոց քացախ`  30 գր.,  աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի:

Ոսպը ընտրում են, լվանում են և ջրում եփում, մեջն ավելացնում են աղ և մանրացրած կարտոֆիլ: Ձեթով սոխառած են անում, լցնում ապուրի վրա: Լավ եփելուց հետո համեմում են  չորացրած կանաչիով:  Ուտում են առավելապես սառը վիճակում: Ցանկացողներն այն համեմում են քացախով:

Կիսվիր այս նյութով ընկերներիդ հետ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed at this time.