1 բաժակ կորկոտ, 2լ ջուր, 1/3   բաժակ  շաքարավազ, 1/3 բաժակ  չամիչ, 1/2 բաժակ ծիրանաչիր, 1 ճաշի գդալ նուշ, դարչին` 1 պտղունց:

Կորկոտը 2 ժամ եփել մարմանդ կրակի  վրա, ավելացնել չամիչ, ծիրանաչիր, շաքար և եփել ևս 20 րոպե: Կրակից վերցնել, ավելացնել ծեծած դարչին, խառնել և լցնել ափսեի մեջ, վրան ցանել մանրեցրած նուշ: Մատուցել սառը վիճակում:

Կիսվիր այս նյութով ընկերներիդ հետ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed at this time.